Image

De Zalmhaven

Indrukwekkend torent De Zalmhaven uit boven de Maas en de stad; luxe en comfort, te midden van groene parken, historie en cultuur.
Thuis, met the world’s finest binnen handbereik.

De Zalmhaven: excellent wonen, leven op niveau

					Image

De Zalmhaven

Stap binnen in De Zalmhaven en beleef hoe grandioos en vooruitstrevend wonen kan zijn. Met een hoogte van 215 meter omvat De Zalmhaven de hoogste wolkenkrabber van de Benelux, uitkijkend over de Maas en het Museumpark, oog in oog met de Erasmusbrug. De twee aangrenzende woontorens verbinden deze, als een visuele trap, met het lager gelegen Scheepvaartkwartier en volmaken het sierlijke ontwerp.


					Image

Het ontwerp

Het ontwerp van De Zalmhaven is van de hand van de architecten van Dam & Partners en KAAN Architecten, en bevat 452 appartementen waarvan 200 huurappartementen, penthouses, 33 herenhuizen, een parkeergarage, kantoren, commerciële ruimtes, een daktuin en een restaurant met zicht over de imposante skyline van Rotterdam.


					Image

					Image

					Image

De Architecten

Dam & Partners Architecten, bekend van projecten zoals het Muziektheater en Gemeentehuis in Amsterdam, de European Patent Office in Rijswijk en de Maastoren in Rotterdam, heeft het ontwerp voor De Zalmhaven I op zich genomen. Hun werk onderzoekt het voorzien in menselijke behoeften, het creëren van verwondering en het esthetisch aanspreken. KAAN Architecten, een multidisciplinair bureau uit Rotterdam met expertise in architectuur, stedenbouw, grafisch ontwerp, bouwkunde en landschapsontwerp, heeft de Zalmhaven II, III en de herenhuizen ontworpen. Hun portfolio omvat het Nederlands Forensisch Instituut in Den Haag, de Hoge Raad in Den Haag en de Rechtbank in Amsterdam.


					uitzicht vanaf zalmhaven

Verbluffend uitzicht

Laat u imponeren door uitgestrekte stadsgezichten of ontwaak met het zicht op de rivier, verlicht door het warme zonlicht. Elk seizoen biedt unieke lichtinval en luchttinten, van herfstige roze luchten tot zomerse vuurrode zonsondergangen en zonovergoten lentedagen. De uitzichten variëren in pracht, maar blijven constant indrukwekkend. U geniet continu van een spectaculair panorama over de Maas, het groene Scheepvaartkwartier, de Wilhelminapier en uiteraard de unieke skyline van Rotterdam, die elk perspectief verrijkt met zijn eigen schoonheid.


					Image

Parkeren en berging

Er is een ruime parkeergelegenheid in de garage, exclusief voor bewoners, toegankelijk met een keycard. De Zalmhaven II en III bieden vanuit de garage directe lifttoegang tot uw verdieping, terwijl bewoners van De Zalmhaven I de lift vanuit de lobby nemen. Elk appartement heeft een eigen buitenberging, gelokaliseerd in de parkeergarage of de onderste verdiepingen van de toren.


					Image

Residence manager

Leven in De Zalmhaven houdt niet op bij uw woning alleen. Wij begrijpen dat uw bestaan dynamisch is en bieden daarom uitgebreide service naar New Yorks model. Onze residence managers weten waar u ondersteuning kunt gebruiken. Maak gerust gebruik van deze service, zodat u tijd over houdt voor werk, maar ook voor reizen, liefhebberijen, vrienden; simpelweg de zaken die uw hart sneller doen kloppen.


					Image

Groen

Aan de Gedempte Zalmhaven is de aanleg van een elegante groenstrook gepland, waar een deel van de herenhuizen aan zal grenzen of op uit zal kijken. Deze is momenteel nog niet gerealiseerd en de plannen hiervoor kunnen nog enigszins wijzigen. Toekomstige bewoner kunnen een bankje voor hun gevel plaatsen om van een glas in de avondzon te genieten. In de lobby van De Zalmhaven I is een indrukwekkende binnentuin opgenomen in het ontwerp welke in de toekomst wordt opgeleverd. Op het dak van de parkeergarage staat een smaakvol ingerichte gezamenlijke daktuin in de planning, exclusief toegankelijk voor de bewoners van De Zalmhaven.


					Image

Horeca

Toppunt van urban grandeur is zonder twijfel het restaurant dat gepland staat op de bovenste verdieping van De Zalmhaven I, met overweldigend panorama over de mooiste skyline van het land. Nergens in Nederland kunt u in de toekomst dineren op deze unieke hoogte en met een indrukwekkender uitzicht. Dit wordt bij uitstek een plek om indruk te maken op een bijzonder iemand of om een interessante zakendeal te sluiten op feestelijke wijze.