Image

Huurappartement - Type D1 in De Zalmhaven l

Wonen in De Zalmhaven is wonen met luxe en comfort, te midden van groene parken, historie en cultuur. U bent thuis, met the world's finest binnen handbereik.

Huurappartement – Type D1 in De Zalmhaven II & III

In De Zalmhaven I op verdiepingen 5-14, 29-21, 23, 28 en 29 bevindt zich dit huurappartement van circa 130 m², met een balkon van 7 of 10 m² . Hier, op uw eigen terras, geniet u van weldadige rust en maximaal comfort. Dit appartement is gelegen aan de noord-westzijde. De woning is voorzien van een volledige uitgerust keuken. Bekijk onze FAQ pagina voor meer informatie en de prijslijst.

 Image
 Image

Ramen van vloer tot plafond en privé buitenruimte

Stap binnen in uw appartementen en wandel door de lichte leefruimtes naar de ruime slaapkamer(s), de moderne badkamer, een aangename keuken en uw eigen privé buitenruimte. Alle woningen zijn namelijk voorzien van een of zelfs twee fijne balkons. De royale huurappartementen bevinden zich aan alle zijden van de torens. Met een indrukwekkend uitzicht over de Maas, de Erasmusbrug, de daktuin, Het Park bij de Euromast, of de binnenstad, het Centraal Station en zelfs in de verte Den Haag. Vloeren lopen vloeiend over in plafondhoge ramen, op veel plaatsen overhoeks vormgegeven voor en optimale beleving van licht, openheid, ruimte en uitzicht.

Hoogwaardig afwerkingsniveau voor optimaal wooncomfort

De keukens in De Zalmhaven zijn uitgevoerd met een grote verscheidenheid aan inbouwapparatuur, waardoor elk gerecht in een handomdraai op tafel staat. De vloeren in de appartementen zijn voorzien van een hoogwaardige PVC vloer en de wanden zijn strak afgewerkt en reeds in een lichte kleurstelling gesausd. Het wooncomfort in de woningen is optimaal, mede dankzij de vloerverwarming en -koeling. Onderin het complex is tevens een eigen privé berging aanwezig voor het stallen van extra spullen. De fietsen plaatst u gemakkelijk in een van de collectieve fietsenstallingen. Parkeren bij De Zalmhaven is mogelijk in de ondergelegen parkeergarage. We hebben 140 parkeerplaatsen beschikbaar ten opzichte van 200 huurwoningen. Derhalve is de capaciteit beperkt en is er niet altijd een parkeerplaats beschikbaar.


					Image

Grote variatie aan luxe huurappartementen

In de hoogste toren, De Zalmhaven I, zijn in totaal 104 huurappartementen gesitueerd. De huurwoningen in De Zalmhaven I zijn verschillend van type en indeling, waardoor de grootte uiteenloopt van circa 89m² tot wel 131m². De huurappartementen zijn gesitueerd op de verdiepingen 5 t/m 21, 23, 28, 29 en 31. In de identieke woontorens De Zalmhaven II en III zijn elk 48 huurappartementen aanwezig. Ook hier is een variatie aan woningtypen terug te vinden. De 96 huurappartementen in De Zalmhaven II en III variëren in grootte van 61m² tot 111m² en bevinden zit op de verdiepingen 5 t/m 12.

Het ontwerp

Het ontwerp van De Zalmhaven komt voort uit een samenwerking tussen twee gerenommeerde architectenbureaus. De hoge toren is een ontwerp van Dam & Partners, de twee middelhoge torens en herenhuizen zijn een ontwerp van KAAN Architecten. De Zalmhaven bevat in totaal 452 appartementen en penthouses, 33 herenhuizen, een parkeergarage, kantoren, commerciële ruimtes, een daktuin en een restaurant met zicht over de imposante skyline van Rotterdam. In de lobby in De Zalmhaven I vindt u een imposante binnentuin. En op het dak van de parkeergarage is een smaakvol ingerichte gezamenlijke daktuin te vinden, die alleen toegankelijk is voor de bewoners van De Zalmhaven. Een groene oase in het hart van de stad.

Wilt u ook wonen in De Zalmhaven I, II of III?

Heeft u interesse in een huurappartement in De Zalmhaven? Bekijk dan het beschikbare aanbod via de button. Onze makelaars vertellen u graag meer en beantwoorden al uw vragen.


					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

Binnenkijken

Ontdek de charme en het comfort van het appartement door even binnen te kijken. Op de beelden zie je de ruime en stijlvolle appartementen en weet je direct: dit is heerlijk thuiskomen. Van de zonovergoten woonkamer tot de modern uitgeruste keuken: elk detail biedt u een onvergetelijke woonervaring.